Richtlijnen van het RIVM – Huisarts Wijesinha – Klazienaveen
Header afbeelding
Huisarts Wijesinha
Koriander 13e 7892 AA
Klazienaveen

Richtlijnen van het RIVM

We zijn weer gestart met de spreekuren voor zowel de huisarts, de assistente, de praktijkondersteuner GGZ (Ageeth en Leontine) en de praktijkondersteuner somatiek (Anke en Leonie). Dit uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wat houdt dit in:

Desinfecteer uw handen met het desinfectiemiddel bij binnenkomst (in het gehele pand zullen deze verspreid staan).

Geen afspraak, kom dan NIET binnen, maar bel naar de praktijk.
– Ook binnen de praktijk geldt de 1.5 meter regel.
– Alsnog geldt: heeft u klachten van hoesten, verkoudheid, koorts, niezen, keelpijn, moeilijk ademen; Neem dan contact op met de praktijk om de afspraak die gepland staat te verplaatsen.
– Kom op de afgesproken tijd, bent u vroeger wacht dan even in de auto of buiten op gepaste afstand.

– Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak.

– Als de wachtkamer vol is wordt er verwacht dat diegene buiten of in de auto wacht, zodra er iemand naar buiten komt mag u plaats nemen in de wachtkamer.

– Medewerkers van de praktijk werken met mondkapjes.

– Valt u in de risicogroep en wilt u liever niet komen naar de bestaande afspraak, wilt u dit dan doorgeven aan de praktijk?

Een aantal punten zijn belangrijk:

  • Kom NIET naar de praktijk! Kom alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft en hier van tevoren telefonisch contact over hebt gehad.
  • In verband met de telefonische drukte mag u uw vraag ook stellen via de mail: ass.wyesinha@ezorg.nl We bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug (vermeldt wel duidelijk uw naam, geboortedatum en telefoonnummer).
  • Herhaalrecepten graag zoveel mogelijk telefonisch of per mail via de receptenlijn of de assistente bellen.
  • Het ophalen van de labformulieren, verwijzingen en uitslagen proberen wij zo veel mogelijk te beperken. Wij kunnen deze versturen per post.

 

Heeft u vragen over het coronavirus kijk dan op de volgende websites voor alle actuele informatie:

Thuisarts.nl

RIVM

Heeft u een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat u in quarantaine of thuisisolatie zit, dan kunt u contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn (070-4455 888). Dit nummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9:00 – 21:00 uur en op zaterdag tussen 10:00-16:00 uur.

Wij begrijpen dat dit voor iedereen spannende en onrustige tijden zijn. Wij zijn erg blij met het begrip dat u toont ten aanzien van alle maatregelen.  Heeft u ondanks de bovengenoemde informatie toch nog vragen, neemt dan gerust contact op met de praktijk.