Openingstijden – Huisarts Wijesinha – Klazienaveen
Header afbeelding
Huisarts Wijesinha
Koriander 13e 7892 AA
Klazienaveen

Openingstijden

De praktijk is op alle werkdagen geopend van 8.00-17.00 uur, op dinsdag tot 18.00 uur.

Telefonisch zijn we continu bereikbaar tussen 8.00 tot 17.00 uur.

Afspraak spreekuur

Op alle werkdagen is het afspraak spreekuur van 7.30-10.00 uur, van 11.00-12.00 uur en van 15.30-17.00 uur. Op dinsdag en op donderdag tot 18.00 uur.

Afspraken voor dit spreekuur kunnen de hele dag worden gemaakt. Bij voorkeur graag afspraken maken voor 10:00 uur ’s ochtends.

Vermeldt u bondig waar het om gaat, zodat wij kunnen inschatten hoeveel tijd wij voor u moeten reserveren.

Uitslagen

Voor uitslagen kunt u contact opnemen met de assistentes tussen 13.30-16.00 uur.

Spoedlijn

In de keuzemenu heeft u de mogelijkheid om op uw telefoon nummer 1 in te toetsen. Ook is er een aparte spoedlijn: 0591-315790. Via deze wegen wordt u direct voor spoedgevallen doorverbonden met de assistente.

Waarneming

De praktijk is het gehele jaar geopend, hierdoor zal er voor de huisarts een waarnemend huisarts zijn en de assistentes wisselen vakantie onderling af. Hierdoor zult u wel wat meer beloop in de praktijk zien.

Elke werkdag voor 8.00 uur en na 17.00 uur, elke zaterdag, zondag en feestdag, wordt er waargenomen door de huisartsenspoedpost Dokter Drenthe.  De huisartsenspoedpost Dokter Drenthe is te bereiken op tel: 088 050 40 30.
De huisartsenspoedpost Dokter Drenthe is er alleen voor spoedgevallen. Een spoedgeval is een ziekte of letsel waarvan een eerste onderzoek of behandeling niet kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de eigen huisarts.

Achmea PLUSpraktijk

Onze praktijk heeft, in samenwerking met Achmea, een aantal veranderingen doorgevoerd om de patiënt vriendelijkheid te vergroten. Naast de NHG accreditatie welke we in 2009 hebben gehaald, voldoen we nu ook aan de eisen voor een Achmea Pluspraktijk.

Concreet houdt dat in dat:

  • De praktijk nu de hele dag bereikbaar is
  • De praktijk op werkdagen open is van 7.30 uur tot 17.00 uur en op dinsdag en donderdag tot 18.00 uur
  • We willen benadrukken dat het Medisch Centrum helemaal rolstoel toegankelijk is
  • Wij de verwijsbrieven indien mogelijk direct doorsturen naar het ziekenhuis (als dat niet kan, krijgt u de verwijsbrief direct mee of wordt deze naar uw huis gestuurd)
  • We willen benadrukken dat u via de site medicijnen kunt herhalen (zie tab links “herhaalrecepten”)
  • Het nu mogelijk is om via de website een consult aan te vragen (een zgn. e-consult); meer informatie vindt u onder de tab links “eConsult”)
  • Wij als praktijk aan moeten geven dat er kweekmateriaal kan worden afgenomen door medewerkers van het lab (U-Diagnostics) voor in het Medisch Centrum (tegenover de apotheek).